Skal du købe en gave ?

Valg af størrelser og gaveideer

Det er dejligt at give en gave til sin kone, kæreste, søster, mor, svigermor eller veninde, men hvad gør du, hvis er usikker på størrelser, farver eller mangler ideer til hvad det skal være ?

 

Hvis det er en bh eller trusser du har øje på, så prøv at kigge i hendes skuffe hvad der ligger af farver og størrelser, hvis der er forskellige størrelser, så gå efter den største størrelse. Der kan være forskel på producenternes mål, selvom vi i EU har samme måleenheder, men vælg alligevel den største størrelse, da det er bedre end hvis bhén ikke hel rammer plet.

Hun vil sætte pris på at du har begivet dig ud i "mysteriet" om lingeri og har du har givet dig tid til hvad du synes er smukkest til hende.

 

Er det til din kære mor, søster eller veninde er et godt foreslag til gaveide en natkjole, pyjamas eller morgenkåbe. De er i forskellige farver og design og vælg det som du fornemmer er det hel rigtige, måske du kan få en anden til at spørge lidt ind til størrelse, så du ikke bliver "afsløret" hvilken gave hun skal have.

 

Du kan ringe på mobil 61458383 eller skrive på info@lingeriet.com eller alternativt fange mig på facebook på Lingeriet.com for mere uddybende svar eller brug for flere gaveideer, jeg er der for hjælpe dig og ALLE spørgsmål er velkomne.

 

Kærlig hilsen

 

Jeannette