Hofteholder

Hofteholder guide

Hofteholderen er et romantisk og sexet tilbehør til dit bh-sæt.

 

Farven på den behøver ikke at være samme farve som din bh og trusser, medmindre det er sort hele sættet. Ved at vælge en anden farve f.eks. rød, giver det ekstra fokus og mange af strømperne der bruges specifikt til hofteholder, er i flere farver og mønstre.

 

Der er 2 slags hofteholdere på shoppen.

Den ene lukkes bagtil med hægter og kan justeres og den anden er i ET stykke og med elastik øverst og skal tages på som en trusse. 

 

Det er særdeles vigtigt at du følger måleskemaet under hver hofteholder, da der kan være meget stor forskel på størrelserne og intet er mere ærgeligt at den ikke passer, når den skal bruges.

 

Det er nemt at finde den rigtige størrelse, blot du har et målebånd og måler dig på hoften som vist på foto.

Du måler dig på det bredeste sted og derefter følger på blot måleskemaet under den hofteholder du har set på.

 

 

Hvordan bruges en hofteholder ?

 

Der er 2 typer hofteholder på shoppen, men begge skal slutte lige ved eller under navlen.

 

Du tager først dine trusser eller g-streng på og derefter din nye hofteholder og har de egnede strømper klar.

 

Tag strømperne på og stå op. Sæt de to foreste stropper fra hofteholderen til strømpernes øverste kant og dernæst de 2 bageste. Der er en lille "klips" for hver ende af hofteholderens strop, som kan åbnes og den lukker du, når strømpens kant er i.

 

Så skal du regulere stropperne på samme måde som du regulere en bh i stropperne. Hvor lange nede eller oppe på benet strømperne skal være er op til dig, se foran et spejl, hvordan det ser ud. 

 

Prøv derefter at sidde ned på en stol. Hvis de 2 bageste stropper strammer, må du give dem lidt mere længde, så det er rart at have på og du undgår at "klips" på stropperne springer op eller ligefrem går i stykker. 

 

Tjek som en sidste ting, at strømperne sidder godt fast i stropperne på hofteholderen.

 

Nu er du klar til at tage resten af dit eventuelle dress på.