Om os

Lingeriet.com er en lille dansk webshop med produkter som er udvalgt med omhu, de skal tale til det feminine hjerte og have en god kvalitet og pris.

Den første tanke med denne webshop var udelukkende lingeri til kvinder uanset alder og størrelse, men alligevel er der sneget sig andre produktgrupper ind såsom strømper, sæber og badetøj. Det var naturligt for mig også at tilføje disse varer fordi de er beslægtet med det der er "inderst inde" og gerne vil kunne tilbyde dig flere forskellige varer i én webshop.

 

Jeg er altid på jagt efter gode priser, som du kan få glæde af, for det er målet for mig at kvaliteten skal være i top, men til rimelige priser. Alle varer bliver tjekket af mig inden de bliver lagt på webshoppen både for kvalitet og udseende og hvis jeg ikke kan stå inde for varen, ja så bliver den ganske enkelt ikke sat til salg. De fleste af varerne har en beskrivelse som er en sammesmeltning af producenten og min egen beskrivelse og hvis der er afvigelser mht. størrelse eller farver vil det altid være nævnt.

 

Det er meget vigtigt for mig at du som kunde føler dig tryg både før, under og efter købet, derfor har du altid gratis returfragt, hvis varen ikke lever op til dine forventninger og du får pengene retur når jeg har modtaget varen, se under handelsbetingelser for mere info. Betaling foregår gennem en professionel udbyder og som ekstra sikkerhed kan du se den lille "hængelås" oppe i browseren som er din garanti for at færdes sikkert på hjemmesiden.

 

Hvis du hellere kunne tænke dig at prøve et udvalg af varer inden du beslutter dig for at købe, har du muligheden for at arrangerer et Homeparty, hvor du inviterer 3-4 veninder hjem og jeg medbringer varer som f.eks bh, trusser, natkjoler og morgenkåber eller underkjoler som I gerne vil prøve. Som tak for ulejligheden får du som værtinde kr. 200,- i rabatkode til køb af varer og det er uanset hvor meget der er blevet solgt for, se på "Homeparty" for nærmere info.

 

Fremtidsplanerne for Lingeriet.com vil være et endnu større udvalg af bh´er og trusser, amme-bh´er, sports-bh´er, undertøj og graviditets-nattøj.

 

Hvis du andre forslag eller input må du meget gerne sende mig en mail på info@lingeriet.com, eller send en besked på Facebook, da jeg ønsker at udvikle webshoppen efter hvad du ønsker eller mangler.

 

Kærlig hilsen Jeannette

Lingeriet.com