Returnering

Vil du gerne returnere dine varer, så finder du her vejledning og rettigheder for dit køb og returregler.

Bemærk at du ALTID har gratis returfragt hos Lingeriet.com uanset årsag.

 

Nedestående er præcis det samme som står under "handelsbetingelser" som du har godtaget med et lille flueben, inden betaling og ordrebestilling.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Lingeriet.com 

 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare uanset om det er til privat, pakkeshop eller til virksomhed.. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb og hvor du kan returnere FRAGTFRIT. Du skal sende en mail til info@lingeriet.com med ordrenr. og du vil modtage en returlabel som du skal sætte på pakken. Husk at fjerne tidligere labels.

 

Der modtages KUN pakker retur med den vedlagte returlabel og brug gerne den samme forsendelsesæske som du modtog varen i. Hvis du har mistet forsendelsesæsken, så skal varen sendes retur i tilsvarende kvalitet. Husk at at gemme kvittering på den sendte pakke, hvis evt. pakken bortkommer.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

 
Varens stand, når du sender den retur:

Betingelsen for at bruge din fortrydelsesret er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som du modtog varen, dvs. præcis som havde du købt varen i en fysisk butik og prøver det hjemme. Altså varen må ikke bære præg af egentlig brug og mærker osv. skal være intakte. Hvis det ikke er muligt at tilbagelevere varen i væsentlig samme stand, værdiansættes varen skønsmæssigt af Lingeriet.com ud fra en mulig salgsværdi.

Særligt ved alle typer nylonstrømper og sæber/cremer: pakken eller forsegling må IKKE brydes, da varen vil blive vurderet til 0 kr. ved returnering.
Når du gør brug af din fortrydelsesret skal varen returneres i original emballage inkl. æsker og mærker. Manglende original emballage medfører en væsentlig forringelse af salgsværdien, hvorfor du ud fra en vurdering foretaget af Lingeriet.com vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende original emballage m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Ring eller skriv hvis du er i tvivl eller vil have uddybende svar, vi vil gøre vores bedste for at vi sammen finder en løsning. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Fortrydelse af en del af købet:

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 10 hverdage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen og vi har modtaget de returnerede varer.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Fortrydelse af hele købet:

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 10 hverdage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen OG vi har modtaget de returnerede varer. Der refunderes kun den billigste leveringsomkostning, uanset om du har valgt en dyrere levering, såsom til virksomhed eller til privatadresse.


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 


 

Hvis du stadig er i tvivl eller har spørgsmål er du velkommen til at ringe på mobil 61458383, skrive en besked på facebook (lingeriet.com ) eller sende en mail til info@lingeriet.com.

 

Kærlig hilsen Jeannette