Medlembetingelser

Har du tilmeldt dig nyhedsbrev kan du herunder læse dine medlemsbetingelser.

Medlemsbetingelserne:

Nyhedsbrevsbetingelser hos Lingeriet.com
Ved oprettelse af et e-mail-abonnement hos os accepteres, at vi udsender nyhedsbreve til den opgivne e-mail-adresse. Nyhedsbrevene kan indholde tilbud, konkurrencer m.m. Du accepterer også at modtage en e-mail som en venlig hilsen, hvis du har lagt varer i kurv, men ikke færdiggjort betalingen. Servicen er elektronisk baseret, som betyder at du som medlem får information på e-mail. Medlemsskabet er gratis.

Indsamling af data
Du giver samtykke til, at Lingeriet.com registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server.

Afmelding af e-mail-abonnement.
Dit e-mail-abonnement kan til enhver tid afmeldes, og alle oplysninger forbundet til e-mail-abonnementet slettes. Det kan også foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve.

Dine rettigheder
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger. Du har til enhver tid mulighed for at få at vide, hvad vi har registreret om dig (indsigtsret).


Læs mere på www.datatilsynet.dk

Lingeriet.com følger markedsføringsloven - herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Adresse
Lingeriet.com
Vandværksvej 3
3630 Jægerspris
Telefon: 61458383
E-mail: info@lingeriet.com